Qui som

La Xarxa Feminista,  Ca la Dona i altres grups feministes estem organitzant una gran trobada de tots els feminismes sota el lema “Radical-ment feministes”, els dies 3, 4 i 5 de Juny del 2016, a Barcelona. Seran unes jornades on totes, dones, lesbianes i trans, hi estem convocades i convidades.

Tenim ganes de retrobar-nos per a poder compartir pensaments, sentiments i activismes.  Per a sentir i viure la força que ens encomanem unes a les altres quan ens trobem en espais propis amb tot el nostre potencial i les nostres realitats d’experiències i activismes. El compromís que fa més de quaranta anys vam assumir de treballar per la llibertat de les dones i en contra del patriarcat, s’enriquirà i nodrirà de la força i diversitat dels feminismes actuals.

L’energia i les reflexions que ens aportaran aquestes jornades  de ben segur contribuiran a bastir una societat sense violències masclistes i sense guerres,  solidària, lliure i feliç per a totes les dones, lesbianes i trans i per al conjunt de la societat i del planeta.