Llibre Jornades

La Xarxa Feminista, Ca la Dona i Grups feministes vam assumir el repte de convocar les Jornades Radical-ment Feministes on es va fer visible la capacitat transformadora dels feminismes per a revocar el sistema capitalista i heteropatriarcal amb la força de les relacions polítiques entre dones, lesbianes i trans. La reivindicació dels drets continua vigent i fa anys que parlem del dret a decidir sobre els nostres cossos, la nostra sexualitat i la nostra llibertat. Els feminismes subratllen la urgència de situar les persones al centre de la política i alhora donar valor i visibilitat al treball de cura i de civilització, realitzat majoritàriament per les dones, imprescindible per sostenir la vida.

Les aportacions, fruit de la trobada, recollides en aquest llibre ens enforteixen davant del masclisme i del sexisme i ens donen elements personals i col·lectius per a rebutjar les violències del patriarcat, sigui en l’àmbit privat o públic, amb la parella o a la feina, en temps d’oci o d’activisme… Sabem que un altre món és possible si el fer de les dones és visible.

Aquí us deixem les darreres versions digitals del llibre, actualitzades al desembre del 2017, tant en català com en castellà.

Esperem que el gaudiu i en feu la màxima difusió possible!!!

 

LLIBRE JORNADES RADICALMENT FEMINISTES 2016 – CAT

LIBRO JORNADAS RADICALMENTE FEMINISTAS 2016- CAST