Inici

Benvingudes al blog de les Jornades Feministes 2016!!!

La celebració de grans trobades feministes cada cert temps s’ha convertit en una fita d’il·lusió i d’estímul per trobar-nos i retrobar-nos els diferents feminismes del nostre país. Des de farà quaranta anys, el moviment feminista català té una cita especial en els anys acabats en 6: l’any 1976 van tenir lloc les “Primeres Jornades Catalanes de la Dona”, i l’any 1996 un grup de dones moltes de les quals avui formen part de la Xarxa Feminista, van organitzar els “20 anys de Feminisme a Catalunya”. L’any 2006 la Xarxa Feminista va impulsar la trobada feminista “Les dones sabem fer i fem saber”.

El 2016 no podem fallar! Us proposem fer una gran trobada feminista els dies 3, 4 i 5 de juny de 2016 (dates provisionals condicionades a la disponibilitat de l’espai). Unes jornades diferents, obertes i flexibles on la diversitat de pensaments, de sentirs, de fers, d’identitats i d’opcions s’hi trobin convocades i còmodes. Unes jornades per crear espais físics, mentals i simbòlics que visualitzin tota la riquesa que constitueixen els feminismes.

Adhereix-te!!!

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.